Sült karaj szőlős mártással, de most egy kicsit másképp…..:)

posted in: Egyéb, fogyókúra  | 0

Karajt sokféleképpen lehet sütni, de ebben a kis hangulatos, Etyek szőlősorai közt felvett videóban most egy különleges módját mutatja be az ÍzHuszár. Én édes fehérborral csinálom és néha kecskesajt nélkül is, de így is nagyon finom, higgyétek el, csak ajánlani tudom mindenkinek! Egyébként ez az egyik kedvenc receptem. Tudtad, hogy az édes és a zsiradék együttes használata az ételekben ízfokozó hatást ad? Az agyunk ugyanis nagyon jól tudja és felismeri, hogy mi a fontos számára és az emberi testnek. Amikor ilyenekre lel, „beindulnak” a hormonok és csodálatos ízeket éreztet velünk, hogy együk, hamar és minél többet belőle. Éppen elég ezt leküzdeni és a mértéket betartani, ha fitt szeretnél maradni! 🙂

Ezért tegyünk hát egy csöpp barna cukrot is a pörköltbe, lecsóba és a különféle ételeinkbe. Persze értelem szerint, amikbe azért megengedi az étel ízvilága ezt nekünk. Társaságban kis látványkonyhai elemeket is bevetve még jobban tudjuk fokozni az ízét, különleges aromáját és a pillanat varázsát. No rajta akkor Kedves Olvasóim, a siker nem fog elmaradni, garantálom! 🙂

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .