A haj gyorsabb növekedése, a látás élesítése természetes anyagokkal

Nagyon sokan szeretnénk, hogy gyönyörű, fényes, hosszú hajunk legyen és ezt legfőképpen ne évek alatt, hanem néhány hónap alatt érjük el. A haj növekedését sok minden befolyásolja, például a gének, hormonháztartás, de emellett a vitaminok (A, E, cink, jód, biotin) bevitele is nélkülözhetetlen, sőt még az is, hogy milyen ételeket fogyasztunk.

A következő természetes összetevőkkel könnyedén orvosolni tudjuk ezt a problémát.

Emellett szemünkre is kiváló hatással van, mert az összetevők hatására látásunk is élesedik.

Előnye, hogy nem kell a hajra kenni és nem kell a szembe csöppenteni. Egyszerűen csak minden étkezés előtt meg kell enni egy evőkanállal a keverékből, ami tele van csupa egészséges összetevővel.

 

Hozzávalók

  • 200 g lenmagolaj,
  • 4 db  citrom,
  • 1 kg méz,
  • 2 gerezd fokhagyma (nagyobb)

Elkészítése:

Hámozzuk meg a fokhagymákat, mossuk meg jól a citromokat.

Tipp: Áztassuk be néhány órára a citromokat szódabikarbónás vízbe, így a vegyszereket eltávolíthatjuk a héjáról, vagy vegyünk biocitromokat.

Tegyük a turmixgépbe a fokhagymákat és a citromokat (kettőt hámozzunk meg, a magokat szedjük ki ) és turmixoljuk addig, míg homogén állagú pépet nem kapunk. Ezután adjuk hozzá a mézet és lenmagolajat és ezzel is keverjük el alaposan a masszát, Az elkészült keveréket tegyük egy jól zárható üvegbe és tegyük hűtőbe.

Fogyasszunk naponta háromszor belőle minden főétkezés előtt fél órával. Fontos, hogy ne fémkanalat használjunk, hanem valamilyen fából készültet.

Ha rendszeresen fogyasztjuk, néhány hét alatt javulni fog a látásunk, egészségesebb lesz a hajunk és sokkal gyorsabban is fog nőni, az őszülés visszafordításában is segít. A közérzetünk is jobb lesz, mert javítja az általános egészségi állapotot is és védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben is.

 

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .