Amiért a kávé keserű

Amiért a kávé keserű.

Kotyogó kávéfőzővel főzött kávénál gyakran érzünk keserű ízt. Ha betartjuk a következő szabályokat biztos finom feketét tudunk szervírozni.

  • Soha ne hideg vízzel töltsük fel a tartályt, hanem minél melegebbel
  • A kotyogó belsejében lévő szelep fölé soha ne kerüljön víz.
  • Az adagolóját ne tömjük meg túlságosan, mert a víz nem tudja alaposan átmosni.
  • Share on Tumblr
  •  
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..