Egy különös panírozási módszer

posted in: Egyéb, házi praktikák | 0

Ez a különös panírozási módszer a következőképpen készül:

Isteni ropogós lesz a rántott hús, rántott zöldség, rántott hal, ha a következő módszer szerint panírozzuk őket.

Hozzávalók:

  • fél csésze víz,
  • 125 gramm liszt,
  • 4 tojás,
  • 1 evőkanál olaj,
  • ízlés szerint só,

A tojások fehérjéjét és sárgáját külön verjük fel és a felvert fehérje habját tegyük a hűtőbe. A tojás sárgájához adjuk hozzá a vizet, sót, olajat, lisztet és keverjük csomómentesre. A masszát keverjük össze a felvert tojásfehérjével és ebbe forgassuk bele a panírozandó ételeinket. És nagyon nagy siker lesz a tálaláskor.

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .