Libamáj (csirkemáj) aszalt szilvával, baconbe csomagolva

posted in: Egyéb, Paleo étrend | 0

Szilvás máj11

 

Finom és egyszerűen elkészíthető vendégváró falatokat készíthetünk a lenti recept alapján. Nem csak előételként, de például egy hozzá illő körettel akár főételként is tálalhatjuk. A paleo kedvelői is bátran választhatják asztalukra. Ők például zellerpürével,  vagy karfiolrizzsel.

 

 

Libamáj (csirkemáj) aszalt szilvával, baconbe csomagolva

Hozzávalók:

  • libamáj, vagy csirkemáj
  • aszalt szilva
  • szeletelt baconszalonna

A májat 2 centis szeletekre vágjuk, megszórjuk frissen őrölt borssal (aki kedveli az ízét,  majorannát is szórhat rá). Minden szeletre ráhelyezünk 1-2 szem aszalt szilvát. Egyenként begöngyöljük a baconszalonnába, majd 160 fokos sütőben 15-20 percig sütjük

szolva máj 12

  • Share on Tumblr
Facebooktwitterby feather
Facebooktwitterredditpinterestby feather

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .